Комп’ютерну мишу можна буде зліпити своїми руками

Комп’ютерну мишу можна буде зліпити своїми руками

Це унікальне творіння можна буквально самому ліпити своїми руками. Під верхнім шаром нейлону захований корпус з м’якої унікальною глини, надавати форми цьому "чуду" неймовірно легко.

Джерело: Відомості

Це унікальне творіння можна буквально самому ліпити своїми руками. Під верхнім шаром нейлону захований корпус з м'якої унікальною глини, надавати форми цьому "чуду" неймовірно легко.

Кнопки і коліщатко прокрутки ні як не залежать від основної плати, але підтримують з платою зв'язок за допомогою простих радіо датчиків. Не дарма кажуть все геніальне просто. Що ще більш неймовірно, так це те, що клавіші і коліщатко може розташовуватися в будь-якому місці плати, так, що встановлюйте, де вам заманеться, пише testoff.ru

Я думаю, не маловажливий той факт цей "гризун" не втрачає своїх властивостей, і виконаний не з токсичного матеріалу, боятися взагалі нічого.

Нажаль даний прилад тільки в розробці і питання про його появу на світовому ринку, зараз вирішується. Можливо, ми його ніколи і не побачимо на своїх комп'ютерних столах, але він на завжди залишиться в наших мріях, ну а поки будемо задовольнятися звичайними, але вельми рідними пахвами.

Loading...