Новозеландці створили камін яким можна управляти з телефону

Новозеландці створили камін яким можна управляти з телефону

Компанія Escea розпочала продаж двох моделей газових камінів класу люкс. Однією з інновацій, яких в новинках чимало, розробники оголосили можливість управління цими високотехнологічними системами по Інтернету через Wi-Fi і з апарату iPhone.

Джерело: Відомості

Компанія Escea розпочала продаж двох моделей газових камінів класу люкс. Однією з інновацій, яких в новинках чимало, розробники оголосили можливість управління цими високотехнологічними системами по  Інтернету через Wi-Fi і з апарату iPhone. За словами творців, цей камін першим у світі отримав скляний «екран» шириною 1500 мм.

Моделі DX1500 і DL850 фірма називає наступним поколінням камінів. Вона характеризує їх як безкаркасні, прозорі, ультраширокі і найскладніші в своєму класі на ринку. Каміни працюють на природному газі, видають теплову потужність 8-10 кіловат, відрізняються «надзвичайно низьким енергоспоживанням» і «п'ятизірковою ефективністю». Поки серед всіх телефонів пультом дистанційного управління каміном може служити виключно iPhone. Ця функція називається Smart Heat. Додаток для апаратів з ОС Android - в розробці, пише Мембрана.

Апарати укомплектовані інтелектуальними системами розподілу тепла і вентиляції, які передбачають вбудовані в стіни, підлогу і стелю труби, так що каміни Escea повинні враховуватися архітекторами на стадії проектування будівлі. У власників систем  є різні «паливні ефекти» на вибір: в каміні можуть горіти чорне або біле вугілля, кристали, камені і поліна.

Loading...