На островах Фіджи існує унікальний підводний готель

На островах Фіджи існує унікальний підводний готель

Poseidon Undersea Resort складається з 48 бунгало, але найцікавіше знаходиться під водою - на глибині 15 метрів на базі підводного станції 1962 року створений справжній підводний готель.

Джерело: Відомості

Poseidon Undersea Resort складається з 48 бунгало, але найцікавіше знаходиться під водою - на глибині 15 метрів на базі підводного станції 1962 року створений справжній підводний готель. Він складається з 24 капсул-кімнат (10 на 5 метрів) плюс шикарний сьют «Наутілус» площею 300 кв. метрів (сьютом прийнято називати номер покращеного планування, завдання сьюта створити домашню обстановку). Кімнати у вигляді знімних блоків кріпляться до труби-коридору - при бажанні капсули відокремлюють від коридору і піднімають на поверхню (у разі надзвичайної ситуації можна не виходячи з кімнати вибратися на поверхню, набравши на пульті потрібну команду).

Кришталево чиста блакитна вода, різноколірні мешканці океану, яких можна годувати прямо з номера, використовуючи спеціальне дистанційне управління - від незвичайних відчуттів просто захоплює дух, пише malibu-ta.ru

Особливим чином виконане освітлення не дозволяє заглянути в номер зовні, створюючи необхідну приватність і самотність, а в нічний час привертає до нього риб і морських тварин.

До острова можна добратися і на своїй яхті, глибина лагуни становить 11 метрів, а ширина - 61 метр. Також причал острова, дозволяють приймати кораблі довжиною до 92 метрів. Вартість тижня проживання в Poseidon Undersea Resort за одного відвідувача становить $ 15 000.

Loading...