Відеоресурс YouTube відкрив навчальний розділ

Відеоресурс YouTube відкрив навчальний розділ

На сайті YouTube з’явився спеціалізований розділ YouTube For Schools, на якому зібрані навчальні відеоматеріали для шкіл та університетів.

Джерело: Відомості

На сайті YouTube з'явився спеціалізований розділ YouTube For Schools, на якому зібрані навчальні відеоматеріали для шкіл та університетів.

Багато навчальних закладів блокують доступ до YouTube, оскільки студенти і школярі витрачають час на перегляд музичних кліпів і розважального відео, забуваючи про навчання. Блокування доступу до сайту обмежує і перегляд матеріалів освітнього характеру.

У розділі YouTube For Schools зібрано близько 450 тисяч роликів для учнів середніх шкіл і вузів. Доступно приблизно 300 плейлистів, які об'єднують матеріали з предметів математика, фізика, інформатика та ін. Додаткові плейлисти викладачі зможуть формувати самостійно, пише compulenta.ru

Через YouTube For Schools не можна отримати доступ до розважальних кліпів, крім того, учні не зможуть залишати коментарі до відео.

Нагадаємо, що YouTube нещодавно змінив дизайн: ресурс отримав нове оформлення і зручнішу навігацію. Розробники спростили пошук по каналах і систему передплати.

YouTube залишається найпопулярнішим онлайновим відеосервісом: добова кількість переглядів відеоматеріалів тут перевищує 3 млрд.

Loading...