Компанія New Balance створила кросівки з пляшок

Компанія New Balance створила кросівки з пляшок

New Balance і бренд Dasani об’єдналися для виробництва еко-кросівок, що назваються newSKY. Для їх просування бренди розгортають загальнонаціональну кампанію, яка пропагує переробку і просуває біоупаковку Dasani і екологічне взуття New Balance.

Джерело: Відомості

New Balance і бренд Dasani об'єдналися для виробництва еко-кросівок, що назваються newSKY. Для їх просування бренди розгортають загальнонаціональну кампанію, яка пропагує переробку і просуває біоупаковку Dasani і екологічне взуття New Balance.

Упаковка PlantBottle  - перша в світі пластикова пляшка, що повністю перероблюється. Вона частково виготовляється з рослинного матеріалу. У той час як традиційні пляшки виробляються з нафти та інших не відновлюваних матеріалів. Біоупаковка PlantBottle на 30% складається з рослинної сировини, легко переробляється і може використовуватися для виробництва інших корисних товарів - наприклад, взуття newSKY, інформує newsland.ru

З перероблених пластикових пляшок на 95% складається верхня частина стильних кросівок newSKY, яка кріпиться до підошви клеєм на водній основі. У середньому на виробництво однієї пари newSKY йде трохи більше 0,5 кг упаковки.

«Ми запустили нашу нову екологічну лінію взуття newSKY, прагнучи розширити застосовувані нами екологічні проекти, - говорить генеральний менеджер New Balance Венді Янг. - Спільно з DASANI ми ясно демонструємо людям нові переваги переробки на новому рівні».

Loading...