В США створили дитячу коляску-трансформер

В США створили дитячу коляску-трансформер

У США розпочато прийом замовлень на першу в світі дитячу коляску-трансформер, яка сама складається і розкладається по натисненню кнопки.

Джерело: Відомості

У США розпочато прийом замовлень на першу в світі дитячу коляску-трансформер, яка сама складається і розкладається по натисненню кнопки. І роботизація - далеко не єдиний передовий елемент високотехнологічного арсеналу новинки.

Трансформер Origami - розробка американської компанії 4moms. Назва фірми перекладається і як "для мам», і як «чотири матусі»: підприємство заснували жінки, які самі виховують дітей і не з чуток знають батьківські потреби. Само собою, перше, про що подбали творці «поїдає дітей» коляски, - це безпека.

По-перше, вбудовані в сидіння датчики виявляють присутність дитини і не дозволять Origami скластися разом з пасажиром. 

По-друге, одного натискання на кнопку недостатньо для того, щоб запустити процес трансформації, - щоб уникнути випадкових спрацьовувань до дотику до кнопки потрібно провернути кільце.

По-третє, є приховане блокування, який завадить скласти коляску цікавому малюкові.

На дисплеї відображаються: індикатор заряду акумулятора, візуалізація з датчиків присутності дитини, температура повітря, інформація з одометра, показання спідометра. "Люком в даху", завдяки якому батько може завжди бачити дитину, нині навряд чи кого здивуєш. На відміну від кількості підстаканників в колясці - їх тут чотири. На додаток до традиційного багажника (зйомного) можна придбати сумку на кермо. Розробники стверджують, що звели до мінімуму кількість точок можливого защемлення, пише Мембрана

«Чотири матусі» повідомляють, що гальмо стоянки працює, як авторучка, «в один клік», і особливо підкреслюють відсутність позаду коляски зони - поперечки, про яку батьки стукаються ногами під час ходьби.

Для підзарядки акумулятора у «орігамі» є вбудовані в колеса генератори. Ну а заради комфортної їзди «по бездоріжжю» Origami оснащена незалежною підвіскою. При бажанні (або при розрядженій батареї) коляску можна скласти та розкласти вручну. Щоб її котити в складеному стані, передбачено маленьке додаткове коліщатко. Каляска укомплектована кабелем для зарядки будь-якого USB-сумісного пристрою. Ціна «орігамі» - $850. Якщо скупити всі опції, разом узяті, це стане ще в $200

Loading...