Apple воює з Motorola за продаж своїх пристроїв в Німеччині

Apple воює з Motorola за продаж своїх пристроїв в Німеччині

Якщо компанія Apple не доб’ється зупинення судового рішення в Німеччині, яке було винесено місцевим судом проти виробника iPhone через патентні претензії компанії Motorola Mobility, то її бізнес може призупинитися в цій країні.

Джерело: Відомості

Якщо компанія Apple не доб'ється зупинення судового рішення в Німеччині, яке було винесено місцевим судом проти виробника iPhone через патентні претензії компанії Motorola Mobility, то її бізнес може призупинитися в цій країні.

Минулої п'ятниці суд визнав, що Apple порушила два патенти Motorola Mobility. Поки це було попереднє рішення, тоді представники Apple заявили, що воно ніяк не впливає на торгівлю компанії на території Німеччини. Фахівець з інтелектуальної власності Флоріан Мюллер каже, що Apple навіть не намагалася захищатися проти претензій Motorola Mobility. Можливо, вона хотіла виграти час для підготовки матеріалів, які будуть представлені до наступних слухань, інформує 1rre.ru

Експерти кажуть, що Apple може добитися призупинення рішення суду, але якщо це рішення буде підтверджено, то Apple навряд чи зможе продавати свої продукти в Німеччині. Патентна війна між Apple і Motorola почалася в жовтні минулого року. Motorola першою подала два позови.

Цікавим фактом є те що Apple цього року змусила компанію Samsung припинити продажі планшетів Galaxy Tab на території Німеччини. Тепер таку ж саму долю може спідкати і сама  Apple.

Loading...