В Україні з’явиться новий пошуковик «Шукалка»

В Україні з’явиться новий пошуковик «Шукалка»

В Україні з’являється все більше власних аналогів найвідоміших інтернет-проектів. Так, наприкінці листопада — початку грудня запускається новий пошуковик типу «Яндекс» і Google — «Шукалка» (shukalka.com.ua).

Джерело: Відомості

В Україні з'являється все більше своїх аналогів найвідоміших інтернет-проектів. Так, наприкінці листопада — початку грудня запускається новий пошуковик типу «Яндекс» і Google — «Шукалка» (shukalka.com.ua). Поки за цією адресою доступна лише промосторінка з текстом, що запрошує до співпраці інвесторів, інформує segodnya.ua

«Наш пошуковик буде підключений як до найбільш відомим пошуковим системам, так і до менш відомих пошуковим баз: «Шукалка» використовуватиме всі пошуковики одночасно», — розповів засновник проекту Павло Куда. Це вже не перший проект зі створення українського пошуковика: на ринку працюють «Мета», Online.ua, Uaport та інші.

Почала роботу і українська соцмережа Friendin.net, адаптована для пристроїв із сенсорними екранами. Знову ж, це не первісток — існують проекти Friends.ua, connect.ua тощо.

Loading...