Пошкоджено екран телефону? Вибираємо новий

Пошкоджено екран телефону? Вибираємо новий
Фото: http://profiapple.ru/wp-content/uploads/polosy-iphone-870x329.jpg

VsePlus — надійний постачальник оригінальних аксесуарів, обладнання та інструментів для ремонту мобільних телефонів.

Джерело: Відомості

Використання гаджетів — невід’ємний елемент повсякденного життя сучасних людей. Сенсорні девайси працюють як стандартний телефон, плеєр, міні-комп’ютер, органайзер тощо. Тож коли смартфон ламається, це стає неабиякою проблемою і спричинює чималий стрес.

Якісні комплектуючі від авторитетного постачальника

Саме екран пристрою зазнає найбільшого навантаження. Понад тисячу дотиків на день плюс можливий механічний вплив (тертя, падіння, удари) з часом виводять дисплей телефону з ладу. Вибрати і придбати новий якісний екран можна, перейшовши за посиланням vseplus.com/product/mobilnye-telefony/7-displei.

Усе необхідне для смартфонів бажано купувати у авторитетних продавців. VsePlus — надійний постачальник оригінальних аксесуарів, обладнання та інструментів для ремонту мобільних телефонів.

Ознаки несправності

Навіть якщо телефон продовжує працювати, але екран при цьому вже має пошкодження, бажано негайно звернутися до ремонтної майстерні. Інакше незабаром девайс накаже довго жити.

Про несправності і поломки екрана свідчать такі ознаки:

  • інертність дисплея. Він перестає реагувати на дотик;
  • відколи, подряпини або тріщини. Особливої уваги потребують глибокі пошкодження;
  • часткові темні плями на дисплеї, які присутні постійно або з’являються в момент торкання пальцями;
  • спотворення і нечіткість картинки/кольору;
  • затемнення дисплея під час вхідних/вихідних дзвінків;
  • поздовжні або поперечні смуги поверх екрана.

Також бажано замінити дисплей, якщо телефон впав у ванну або пристрій постраждав від пролитої на нього рідини.

На що звертати увагу, купуючи дисплей

Купуючи аксесуари і комплектуючі до мобільних пристроїв в інтернет-магазинах, потрібно дотримуватися трьох основних правил:

  • звертайте увагу лише на оригінальні дисплеї. Вони стовідсотково сумісні з гаджетами, для яких вироблені. До того ж на оригінальні дисплеї поширюється гарантія;
  • підбирайте комплектуючі, виготовлені саме для вашої моделі девайса. За дотримання цієї умови буде досягнута повна сумісність дисплея з пристроєм. Усі технічні пази під камеру і мікрофон стикуватимуться так, як треба;
  • проконсультуйтеся з фахівцем перед придбанням нового дисплея. Коли пошкоджено екран, виникає ймовірність, що він втратить здатність реагувати на дотик. У цьому випадку краще купити дисплей з сенсором.
Loading...