«ВАСТ-сервіс+»: безпека понад усе

«ВАСТ-сервіс+»: безпека понад усе

Компанія є провідним виробником обладнання для виробництва тротуарної плитки.

Джерело: Відомості

Компанія «ВАСТ-СЕРВІС+» вже сім років займається проектуванням та виробництвом оснащення для виготовлення дрібної дорожньої продукції, вібропресів, бетонозмішувачів, запчастин та компонентів для них.

Цього року 19 вересня виробництво отримало сертифікат відповідності, який підтверджує, що робоче оснащення та продукція: «Технологічні лінії для виготовлення тротуарної плитки, бордюрів, блоків стінових, методом напівсухого вібропрасування, що виготовляються серійно з 18.09.2108 до 17.09.2109, технічний нагляд на один рік» відповідає вітчизняним нормам якості.

Отримання сертифікату стало для підприємства одним із головних досягнень в 2018 році. Але на цьому робота виробництва не зупиняється. Вже наступного року знову прийдеться проходити комісію незалежних експертів, які оцінять обладнання та готові вироби. Тому команда працівників вже почала плідну роботу, щоб підтвердити свій високий рейтинг.

Майбутні клієнти та ділові партнери зможуть в черговий раз переконатись у високому професіоналізмі працівників фірми. 

Адже вони отримують наступні переваги, якщо звернуться до компанії:

  • високотехнічне та рентабельне оснащення для виготовлення дорожньої плитки, тротуарів та інших дрібних дорожніх виробів;
  • продукція відповідає всім стандартам якості, затверджених в Україні;
  • проектування станків та автоматичних ліній за індивідуальним технічним завданням.

Вся сукупність викладених вище переваг робить фірму «ВАСТ-СЕРВІС+» провідним виробником обладнання для виробництва тротуарної плитки і готових виробів в Україні. Все завдяки злагодженій роботі команди експертів, а також ефективного керівництва. Співробітники щорічно підвищують свою кваліфікацію і готові продемонструвати свої вміння і знання на практиці.

Крім того, підприємство активно вдосконалюється в плані проектування технічних інновацій. Нові моделі пристроїв, що відрізняються високою потужністю, але при цьому економним енергоспоживанням, вже представлені на багатьох українських виставках. Це дає можливість компанії просувати себе на ринку, залучати інвесторів, ділових партнерів і розширювати клієнтську базу. Познайомитися з новими розробками можна на сайті компанії.

Одним з пріоритетних напрямків діяльності компанії є проектування рентабельної техніки за технічним завданням замовника. Це дозволяє клієнтам отримати в результаті обладнання, яке відповідає індивідуальним вимогам цеху. Інженери розробляють проекти як потужних автоматизованих ліній, так і компактних мобільних машин, здатних випускати вироби на будівельному майданчику. Свої побажання можна обговорити під час особистого візиту в офіс або ж зв'язатися з менеджерами підприємства по телефону.

Фірма активно розвиває і власне виробництво тротуарної плитки, поребриків, порожнистих будівельних блоків і так далі. Замовники можуть придбати партію виробів будь-якого номіналу, перед цим ознайомившись з обладнанням на офіційному сайті компанії http://www.vastservis-ug.com.ua/oborudovanie/. А отриманий сертифікат повністю підтверджує той факт, що вони були виготовлені відповідно до українських вимог до якості та безпеки.

Компанія ВАСТ-Сервіс+  цього року досягла великих висот, але, за словами керівництва, це не привід зупинятися на досягнутому. В недалекому майбутньому планується розробка нових проектів, які стануть ще більш рентабельними і технічно досконалими. Замовники можуть розраховувати на впровадження нових технологій в виробничий процес, а значить, покращиться не тільки якість готової продукції, а й збільшитися зручність роботи на верстатах. Чекаємо новин від фірми і бажаємо їй розвитку на професійній ниві!

Loading...