Названо найстрашніше місце на Землі

Названо найстрашніше місце на Землі

Румунський ліс викликав великий інтерес користувачів у всьому світі - йому поставили «лайк» понад 20 тисяч осіб.

Джерело: Відомості

З цим місцем пов'язано безліч легенд про безслідно зникаючих людей, інопланетян, а також виходить з ладу електроніка.

Розташований в Трансільванії ліс Хойя-Бачу, відомий як бермудський трикутник Румунії, зайняв першу сходинку в рейтингу «18 найбільш жахливих місць, які не дадуть тобі заснути вночі», який склав 9gag.com.

Хойя Бачу називають румунським "Бермудським трикутником" через дивну форму його дерев і непояснених явищ. Румунський ліс викликав великий інтерес користувачів у всьому світі - йому поставили «лайк» понад 20 тисяч осіб.

Названий ліс на честь пастуха, який зник у ньому зі стадом з 200 овець. Як зазначається, потрапляння в Хойя Бачу викликає почуття тривоги, можливі напади нудоти і мігрені, навіть висипання на шкірі. Цей район славиться своїми паранормальними явищами: НЛО, дивними звуками і спектральними сутностями, знятими на камеру.

Тим часом другий рядок рейтингу займає французька комуна Орадур-сюр-Глан. Раніше на тому ж самому місці з тією ж самою назвою знаходилося селище. Під час Другої світової нацисти вщент спалили його і вбили кожного жителя. Привиди досі блукають у комуні.

Також в список потрапили і знамениті «ворота пекла» в Туркменистані - газовий кратер Дарвазе. У 2010 році президент країни Гурбангули Бердимухамедов розпорядився засипати проклятий кратер, але це доручення так і не було виконано.

Loading...