Учені розповіли, що робиться з людським тілом після смерті

Учені розповіли, що робиться з людським тілом після смерті

За всю історію людської цивілізації в інший світ відійшло понад 100 мільярдів людей.

Джерело: Відомості

Виходячи з відповідних розрахунків, дослідники дізналися, що за всю історію людської цивілізації в інший світ відійшло понад 100 мільярдів чоловік, щороку це число зростає на 0,8%.  Це викликає в науковому співтоваристві тривогу, що скоро на кладовищах не залишиться місць для поховань, якщо смерть і далі буде збирати такий врожай, повідомляє VladTime

Ця обставина спонукала експертів зняти фільм, який розповідає про те, що чекає людські останки після смерті. У ролику також розкажуть про альтернативні способи поховання, які допоможуть заощадити цвинтарні землі. Після настання смерті температура тіла людини падає до температури навколишнього середовища. Це відбувається через те, що зупиняється серце і кров більше не рухається по судинах, зігріваючи тіло кінетичною енергією. Далі на шкірі виникають трупні плями, м'язи тверднуть, і труп холоне.

Після описаних процесів «утилізацією» займається природа. Людський організм розкладається під впливом деяких ґрунтів (якщо це дозволяє рівень кислотності). При високому рівні кислотності тіло розкладається в рекордно короткі терміни. Також процес розкладання зможуть прискорити мікроорганізми і комахи. Довше останки зберігаються у воді і в ґрунті, де більш високий вміст лугу. У такому ґрунті тіло піддається муміфікації.

 

Loading...