Apple розробляє окуляри доповненої реальності

Apple розробляє окуляри доповненої реальності

Пристрій від компанії Apple буде бездротовим способом підключатися до смартфону iPhone.

Джерело: Відомості

Американська корпорація Apple веде роботи над створенням окулярів доповненої реальності, повідомляє агентство «Азертадж» з посиланням на Bloomberg.

За відомостями журналістів, проект знаходиться на ранній стадії, у цей момент компанія проводить відповідні тести. В разі, якщо керівництво компанії Apple дасть проекту «зелене світло» і вирішить налагодити виробництво, перші окуляри доповненої реальності від компанії Apple можуть бути офіційно представлені не раніше 2018 року.

Як зазначає агентство, передбачається, що пристрій від компанії Apple, що представляє собою окуляри зі спеціальними дисплеями замість звичайних лінз, буде бездротовим способом підключатися до смартфону iPhone. На обидва дисплея, як і в інших аналогічних пристроях від конкурентів, будуть проектуватися зображення, тексти та інша візуальна інформація.

При цьому, як нагадує агентство, корпорація відома тим, що часто скасовує розробку своїх проектів і ніколи не поспішає з офіційними анонсами нових пристроїв, тому немає ніяких гарантій, що окуляри доповненої реальності від Apple, коли-небудь побачать світ.

Loading...