Facebook зосередиться на розвитку технології віртуальної реальності

Facebook зосередиться на розвитку технології віртуальної реальності

Про це повідомив технічний директор компанії Майк Шрепфер.

Джерело: Відомості

Компанія Facebook найближчим часом сконцентрується на поширенні і розвитку віртуальної реальності. Про це повідомив технічний директор компанії Майк Шрепфер, інформує агентство «Азертадж».

В інтерв'ю Шрепфер заявив, що віртуальна реальність повинна стати технологією майбутнього, яка в маси прийде вже незабаром.

Сьогодні компанія Facebook зосереджена на цій технології і працює над удосконаленням обладнання для віртуальної реальності. Зокрема, зараз фахівці займаються розробкою нових окулярів для віртуальної реальності, які повинні будуть поліпшити графічне зображення для користувачів.

Також Шрепфер повідомив, що в найближче десятиліття у Всесвітній павутині з'явиться близько 4 млрд користувачів, у яких буде доступ до віртуальної реальності. Компанія Фейсбук планує взяти в цьому безпосередню участь, надавши громадськості можливість купувати окуляри за низькими цінами.

Варто зазначити, що в серпні поточного року засновником компанії Facebook Марком Цукербергом було зроблено заяву про те, що він відкрив інженерну лабораторію з розробки експериментальних продуктів. Фахівці вже почали розробки варіантів шоломів в лабораторії.

Loading...