Слідом за Samsung почали вибухати і інші iPhone

Слідом за Samsung почали вибухати  і інші iPhone

Інцидент стався в Китаї.

Джерело: Відомості

iPhone вибухнув прямо перед особою власника, коли той намагався зняти з його допомогою відеоролик. При цьому смартфон розколовся навпіл, а осколок скла поранив обличчя і палець чоловіка. Як пише сьогодні газета China Daily, він вже звернувся в службу підтримки Apple, де йому лише порекомендували зв'язатися з головним офісом Apple.

Тим часом, власник смартфона має намір вимагати компенсацію збитку, так як, за його словами, використовував оригінальний адаптер спілкування, проте він не став говорити, де саме придбав iPhone 7. На даний момент триває розслідування всіх обставин інциденту.

Китайський підрозділ Apple вже повідомив про те, що сталося, в американську штаб-квартиру компанії. Проте офіційних коментарів поки немає.

Нагадаємо, через випадки самозаймання і вибухів смартфонів компанія Samsung оголосила, що припиняє виробництво і продаж моделі Galaxy Note 7. Цей флагман південнокорейського гіганта позиціонувався як прямий конкурент сьомого iPhone.

Згідно з даними аналітиків, проблеми з акумулятором у Galaxy Note 7 привели до збитків Samsung в розмірі одного мільярда доларів.

Loading...