У США продали чотиримільйонний гібридний автомобіль

У США продали чотиримільйонний гібридний автомобіль
Зеленим вказані регіони де купують гібридні авто, а жовтим — де не купують

Найпопулярнішим гібридом у США є Toyota Prius.

Джерело: Відомості

Перші гібридні автомобілі з’явилися в США в кінці 1999 року, і за наступні 16 років американці вже придбали більше чотирьох мільйонів авто зі змішаними силовими установками, повідомляє Quibbll.

На сьогодні існує три десятка гібридних транспортних засобів на ринку. Деякі з них продаються незначними обсягами, інші займають велику частку на ринку. Незважаючи на деяке падіння цін на бензин e США, сегмент гібридів поступово зростає. 

У жовтні 2013 року США відзначили продаж тримільйонного авто, а це означає, що потрібно ,ekj більше 13 років, щоб досягти цієї події. Тобто останній мільйон розійшовся всього за два з половиною роки. Цікаво, що США займає друге місце по продажах гібридних машин після Японії, яка зазначила продаж 4-мільйонного гібрида в 2014 році.

У Японії на сьогодні є більше п'яти мільйонів гібридів у себе, а це близько 45 відсотків від сукупної цілому 11 мільйонів гібридів, проданих по всьому світу.

У списку найбільш продаваних гібридів США на першому місці з великим відривом стоїть Toyota Prius. На неї припадає понад 40% всіх американських гібридних машин (понад 1,6 мільйона).

Далі йдуть Toyota Camry Hybrid, Honda Civic Hybrid, Fusion Hybrid, Sonata Hybrid (включаючи Kia Optima), Lexus RX400 / 450h, Highlander Hybrid, Ford Escape та інші.

Loading...