Учені анонсували появу «таблеток молодості» у вільному продажу

Учені анонсували появу «таблеток молодості» у вільному продажу

Очікується, що «таблетки молодості» з’являться в продажу через два роки.

Джерело: Відомості

Учені з Університету Макмастера (Гамільтон, Онтаріо), під керівництвом професора Дженніфер Лемон, анонсували появу «таблеток молодості» у вільному продажу вже через два роки. «Жива вода» — саме так творці назвали свій продукт, що складається з коктейлю вітамінів і мінералів, повідомляє NewsYou.

Спочатку вчені розробляли універсальну таблетку, яка змогла б відновити клітини мозку. У професора Лемон з такими недугами особисті рахунки: її бабуся померла в 84 роки, страждаючи на хворобу  Альцгеймера багато років перед смертю.

На цей момент випробування «таблеток молодості» в самому розпалі. Пігулка складається з вітамінів групи В, С і D, фолієвої кислоти, екстракту зеленого чаю, масла печінки тріски та інших поживних інгредієнтів. Дивно, але такий, досить простий рецепт таблеток молодості дійсно відновлює мозок.

«Дослідження показує, що в цій добавці є величезний потенціал. Вона зможе допомогти людям, що страждають від деяких катастрофічних неврологічних захворювань», — розповіла професор Лемон. Виявляється, що препарат може відновити до половини клітин мозку, уражені деменцією.

Але на цьому дивовижні властивості «таблеток молодості» не закінчуються. Крім відновлення мозку, вони можуть підтримувати всі органи тіла в хорошому стані. Вчені провели кілька приголомшливих експериментів на молодих тваринах. Миші, вік яких був еквівалентний 20 людським рокам, виробляли менше вільних радикалів у мітохондріях клітин, що уповільнювало процес старіння. «Таблетки молодості» продовжили життя цвіркунів до 257 діб, хоча в звичайних умовах комахи живуть 120 днів.

«Результати дослідження вражають», — розповіла професор Лемон. — «Ми сподіваємося, що ця добавка зможе вилікувати деякі серйозні хвороби, і, нарешті, поліпшити якість життя».

Очікується, що «таблетки молодості» з’являться в продажу через два роки. Розробники ліків хочуть продавати їх без рецепту лікаря.

 

Loading...