Відтепер можна взяти участь у тестуванні експерементальних можливостей Mozilla Firefox

Відтепер можна взяти участь у тестуванні експерементальних можливостей Mozilla Firefox

Для цього потрібно мати обліковий запис Firefox (Firefox Account) і встановити спеціальне доповнення.

Джерело: Відомості

Клмпанія Mozilla, розробник популярного інтернет-браузера Firefox, запустила програму Test Pilot, що дозволяє користувачам спробувати та оцінити експериментальні можливості, які в майбутньому можуть з'явитися в Firefox, повідомляє linux.org.ru.

Для участі потрібно мати обліковий запис Firefox (Firefox Account) і встановити спеціальне доповнення, яке дозволяє в будь-який момент вмикати та вимикати тестовані можливості.

Наразі доступні для тестування такі поліпшення:

Activity Stream — в майбутньому повинен замінити вміст нових вкладок. Він пропонує часто відвідувані сторінки і закладки, представлені хронологічно у вигляді тимчасової шкали.

Tab Center — розміщує вкладки вертикально збоку екрана. Панель автоматично звужується, перетворюючи вкладки в піктограми, і розширюється при наведенні курсора, показуючи заголовки вкладок.

Універсальний пошук — об’єднує адресний і пошуковий рядки. У пошукових підказках окремо виділяються сайти, раніше відвідані користувачем. Рекомендовані результати включають в себе докладні відомості про сайті, наприклад, основні новини з головної сторінки сайту.

Loading...