Новий смартфон від HP на Windows 10 Mobile прагне замінити ваш ноутбтук

Новий смартфон від HP на Windows 10 Mobile прагне замінити ваш ноутбтук

На виставці MWC 2016 в Барселоні компанія HP представила свій перший за останні кілька років смартфон Elite x3

Джерело: Відомості

Разом з новинкою виробник випустить док-станцію Desk Dock для функції Continuum та Mobile Extender, здатну перетворити мобільний апарат в ноутбук, розповідає gagadget.

HP Elite x3 оснащений 5,96-дюймовим AMOLED-дисплеєм з QHD-розширенням 2560x1440, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 820 з чотирма ядрами на частоті 2,15 ГГц і 4 ГБ оперативної пам'яті. Передбачено 64 ГБ постійної пам’яті, а слот для карток MicroSD об'ємом до 1 ТБ суміщений зі слотом для другої SIM-карти. Підтримується шифрування даних BitLocker. Основна камера на 16 мегапікселів, фронтальна – 8 МП. Передбачені також сканер райдужної оболонки ока і пристрій для читання відбитків пальців.

Для швидкої зарядки акумулятора ємністю цілих 4150 мАг використовується порт USB Type-C. Корпус захищений від пилу і вологи по класу IP67 і витримує падіння з висоти 1 метр відповідно до військового стандарту MIL-STD 810G.

Desk Dock дозволяє підключати периферію і виводити зображення на екран монітора. Mobile Extender – такий-собі «ноутбук» з 12,5-дюймовим екраном, клавіатурою, тачпадом, портами Ethernet і USB.

Loading...