Android готується здивувати користувачів

Android готується здивувати користувачів

Нова версія ОС від Google може змінити звичні правила маніпуляції вашим ґаджетом

Джерело: Відомості

Протягом існування операційної системи Android любителі високих технологій бачили багато її версій. Eclair, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow – список можна продовжувати досить довго. Кожна із згаданих версій могла похвалитися якимось дійсно важливим нововведенням.

Наприклад – Marshmallow, яка ввела підтримку Android Pay і спеціальний режим економії енергії, а також отримала вбудовану підтримку сканерів відбитків пальців.

Незважаючи на те, що будь-які подробиці про наступну версію операційної системи Android можуть здатися передчасними, це не так. Зважте, в цьому році традиційна презентація пошукового гіганта під назвою Google буде проведена в період з 18 по 20 травня. Відповідно, в існуванні ранніх версій нової системи можна навіть не сумніватися.

Так, за інформацією Android Authority, першими подробицями про Android N поділилися відразу два незалежних один від одного джерела, які вже встигли ознайомитися з тестовими версіями поновлення.

Обидва джерела повідомили про відсутність меню додатків в звичному його вигляді. Все вірно, якщо чутки виявляться правдивими, нам більше не доведеться натискати на кнопку меню і переходити до пошуку іконки потрібної програми. Для цього буде достатньо свайпу, до чого вже давно звикли прихильники операційної системи iOS.

Природно, це не є гарантією відсутності меню додатків в кінцевій версії Android N, проте подібна інформація не може не інтригувати.

Loading...