Skype додав підтримку групових дзвінків у своєму додатку для iOS та Android

Skype додав підтримку групових дзвінків у своєму додатку для iOS та Android

Ще в січні команда Skype анонсувала підтримку групових відеочатів на мобільних пристроях, і ось тепер нова функція запрацювала в додатках сервісу для Android та iOS

Джерело: Відомості

Групові дзвінки вже працють в країнах Західної Європи і Північної Америки і будуть доступні в інших регіонах в березні цього року. Skype також збільшив максимальну кількість учасників відеодзвінків з 5 до 25 осіб. Це стало можливим завдяки використанню кодека SILK Super Wide Band на базі хмарної платформи Microsoft Azure.

У Skype на смартфоні підтримується кілька стилів відображення співрозмовників. Сервіс вміє автоматично показувати крупним планом користувача, який говорить в даний момент. При бажанні певного користувача можна «закріпити» вручну, а для розмов з числом учасників не більше семи доступний режим сітки, коли екран розділений приблизно порівну між усіма.

Ще одне нововведення в мобільній версії сервісу – можливість запрошувати в відеочат друзів, навіть якщо їх немає в списку контактів. Користувач просто відправляє людині посилання, яке можна відкрити в клієнті Skype або в браузері на комп’ютері.

Веб-версія сервісу дозволяє додаватися в розмову без реєстрації – досить просто вказати свій нік.

Loading...