ORD готується до показу оновленого кросовера KUGA

ORD готується до показу оновленого кросовера KUGA

Мова йде про оновлену версію популярного кросовера Ford Kuga.

Джерело: Відомості

Компанія Форд відмовилася від участі в Паризькому автосалоні під приводом, що дата його проведення не збігається з внутрішнім графіком виходу новинок. Судячи з усього, Женевський автосалон втратить частину нових "Фордів": дебют однієї очікуваної новинки відбудеться 22 лютого в Барселоні.

Форд приховує, яка саме модель стане головною дійовою особою спеціального заходу, який пройде в іспанському місті. Однак, видання Autocar з посиланням на власні джерела стверджує, що мова йде про оновлену версію популярного кросовера Ford Kuga.

Прикинути фронт робіт по оновленню Kuga можна на прикладі Ford Escape.

Якщо джерела видання праві, то припустити, які саме доопрацювання отримає Kuga, можна з певною часткою ймовірності: американський близнюк кросовера під назвою Ford Escape був продемонстрований ще в листопаді на виставці в Лос-Анджелесі. Якщо оновлення "європейця" піде за тим же сценарієм, то Ford Kuga отримає цілий ряд змін як у зовнішності, так і в списку доступного устаткування.

Kuga забезпечать новою радіаторною решоткою, іншими задніми фонарями, новим рульовим колесом і переробленої центральною консоллю. Крім того, кросовер обзаведеться новітньою мультимедійною системою синхронізації з 7-дюймовим сенсорним монітором і можливістю керувати деякими функціями автомобіля дистанційно - через відповідну програму на смартфоні. З'являться у новинки і нові водійські асистенти.

Поки не уточнюється, чи зміниться моторна гама Ford Kuga. Двигуни, якими оснащується Ford Escape, в ході рестайлінгу були вдосконалені, проте європеєць Ford Kuga оснащується іншими двигунами. Втім, цілком можливо, кросовер і на території Старого світу отримає, скажімо, 245-сильний дволітровий турбодизель, яким вже забезпечили Escape. 

Loading...