NIKON представила свою першу екшн-камеру

NIKON представила свою першу екшн-камеру

Нова портативна модель забезпечує круговий огляд, а також дозволяє записувати відео на 360 градусів у форматі 4K UHD.

Джерело: Відомості

На щорічній виставці Consumer Electronics Show 2016, що проходить з 6 по 9 січня, компанія Nikon анонсувала свою першу екшн-камеру під назвою KeyMission 360. За обіцянками компанії виробника, нова портативна модель забезпечує круговий огляд, а також дозволяє записувати відео на 360 градусів у форматі 4K UHD.

Варто відзначити, що екшн-камера обладнана сенсором і об'єктивом для фронтальної, а також для тильної панелей. Тобто можна говорити про фактично відразу дві камери, які з'єднані між собою, фотознімки з яких з'єднуються в одну кругову панораму.

Корпус нової камери є пилонепроникним і ударостійким, а також стійким до впливу низьких температур, захистом від вологи і витримує занурення на глибину аж до 30 м. без використання спеціального захисного чохла. Додатково реалізована система придушення вібрації і стабілізації зображення.

На жаль, компанія Nikon представила на виставці лише референсні зразки. У зв'язку з цим конкретні терміни надходження в роздрібний продаж і вартість новинки поки не оголошені, інформує novoston.

Loading...