Цукерберг має намір створити комп’ютеризовану систему управління будинком

Цукерберг має намір створити комп’ютеризовану систему управління будинком

Співзасновник і голова Facebook Марк Цукерберг заявив про намір протягом цього року створити систему на основі штучного інтелекту, яка б допомагала йому керувати власним будинком

Джерело: Відомості

У повідомленні, розміщеному на його сторінці в Facebook, мільярдер зазначив, що кожен рік «ставить перед собою завдання, щоб дізнатися нове і вийти за рамки роботи в Facebook», передає ТАСС.

«Моя особиста мета на 2016 рік – створити простий штучний інтелект для управління будинком і допомоги в роботі», – сказав Цукерберг.

«Я збираюся почати з вивчення того, які технології вже є в цій сфері, – повідомив він. – Потім я почну вчити її нову систему розуміти мій голос, щоб керувати таким чином усім, що є в будинку: музикою, світлом, температурою і тому подібним».

«Буду вчити розпізнавати моїх друзів по обличчях, коли вони дзвонять у двері», – додав засновник Facebook. У число функцій нового програмного забезпечення, за його словами, увійде перевірка того, чи все в порядку в кімнаті його доньки, що нещодавно народилася, а також більш наочне подання даних, що стосуються управління компанією.

Loading...