Google представили нову версію окуляр доповненої реальності Google Glass

Google представили нову версію окуляр доповненої реальності Google Glass

Оновлена версія окуляр Google Glass сертифікована Федеральною агенцією із питань зв’язку США

Джерело: Відомості

Розробка нового покоління окуляр доповненої реальності Google Glass виходить на фінішну пряму – на сайті Федерального агентства із зв’язку США (FCC) помічений оновлений варіант гаджету із повністю переробленим дизайном. Вже відома за численним чуткам модель Enterprise Edition для корпоративного ринку отримала збільшену призму, завдяки чому на проекційному дисплеї поміститься більше важливої ​​інформації. У числі інших нововведень – зручна складна конструкція без другої дужки і LED-індикатор біля камери, за яким навколишні зможуть дізнатися про включений запис.

Google Glass Enterprise Edition побудовані на новому процесорі Intel Atom. За рахунок цього пристрій менше гріється під час роботи. Також повідомляється про підтримку Wi-Fi в діапазоні 5 ГГц, збільшеному часу автономної роботи і можливості підключення зовнішнього акумулятора. Міцний корпус із захистом від вологи здатний переносити випадкові падіння і удари.

У рамках програми Glass for Work пошуковий гігант збирається співпрацювати з іншими компаніями, що розроблятимуть своє програмне забезпечення для використання окуляр у певних областях.

Loading...