Vodafone підключив Харків до мережі на швидкості 3G

Vodafone підключив Харків до мережі на швидкості 3G

Vodafone Україна повідомляє про успішне завершення тестування 3G обладнання в Харкові і готовність 3G мережі до запуску

Джерело: Відомості

Vodafone України повідомляє про успішне завершення тестування 3G обладнання в Харкові і готовності 3G мережі до запуску. Включення 3G мережі в місті відбудеться в ніч з 28 на 29 грудня 2015 року», – йдеться у прес-релізі компанії.

Таким чином, з завтрашнього дня абоненти Vodafone і «МТС Україна» зможуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом.

«2015 рік став для України роком 3G. Саме з запуску 3G мережі в харківському метро в квітні почалося підключення 3G по всій країні. Примітно, що і закінчуємо ми цей рік в Харкові. Завдяки активному сприянню українських військових і практично цілодобовій роботі наших фахівців, ми змогли підключити місто з випередженням графіка. У результаті харківські абоненти Vodafone і «МТС Україна» першими в місті отримають доступ до швидкісного 3G інтернету. Харків став 19-тим обласним центром, жителі якого зустрінуть Новий рік з 3G », – зазначив генеральний директор Vodafone України Олег Проживальський.

Таким чином, 3G покриття до кінця року стане доступно жителям 19-ти обласних центрів України: Києва, Ужгорода, Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Одеси, Херсона, Луцька, Чернігова, Миколаєва, Сум, Полтави, Кіровограда, Дніпропетровська, Рівного, Вінниці , Хмельницького, Тернополя та Харкова.

Loading...