Українці все частіше вибирать подарунки дітям в Інтернеті

Українці все частіше вибирать подарунки дітям в Інтернеті

Як правильно вибрати своїй малечі подарунок на новорічні свята, щоб він запам’ятався і був корисним

Джерело: Відомості

Всі ми «родом із дитинства» і до глибокої сивини пам'ятаємо радість від отримання новорічних подарунків. Адже це було, немов у казці, чарівним дивом здійснення заповітних бажань.

Отже й зараз ми маємо створити своїм малюкам свято, щоб вони вірили, що мрії збуваються. І це складне завлання для дорослих — подарунок дитині має бути сюрпризом, який виправдає хвилюючі очікування і буде відповідати її бажанням, а не смакам дарувальників.

Виконання цього непростого завдання цілком реальне, якщо орієнтуватись на вік і стать дитини, її характер, бажання, захоплення та проявляти фантазію при врученні подарунка. Актуальною проблемою вибору презентів для дітей є їх якість, безпечність і надійність виробників та продавців. Уникнути довгих пошуків та помилок допоможуть представлені інтернет-магазинами України святкові подарунки на price.ua від авторитетних брендів. Тут зібрано найбільш хітові категорії святкових подарунків для дітей різного віку, уподобань в досить демократичному ціновому діапазоні.

Вибираємо за віком та інтересами дитини

За рекомендацією психологів при виборі новорічних подарунків слід орієнтуватися на вікові групи з притаманними їм інтересами.

Малюкам до 3 років, які ще не мають вимог до презентів, варто вибирати іграшки для розвитку зорової та материкової координації, тактильного відчуття, уяви. Це можуть бути яскраво пофарбовані пазли, безпечні конструктори з крупними деталями, ляльки, ходунки, коні-качалки чи машинки-самокати, м’ячі, тощо. В захват приведуть малечу також різнокольорові олівці з книжками-розмальовками, книжки-іграшки з казками та віршиками

Від трьох до 12 років у дітей формується певна система інтересів і цінностей. Слід враховувати, що в цей час розвиваючі іграшки починають поступатися настільним та комп’ютерним іграм. Потім особливий інтерес викликають сучасні гаджети (рідер, мобільний телефон, плеєр, планшет і т. п.).

З 12 років наступає складний перехідний період більш високих запитів. Для тінейджерів подарунки вибираємо виключно за їх захопленнями. Тут підійдуть сучасні комп’ютерні, мобільні технології,планшети, ноутбуки, iPhone відомих брендів Apple, Asus, Samsung, Lenovo, HP, Assistant, Bravis,Panasonic, Sony.

Не варто ігнорувати також потреби спортсменів-початківців чи любителів подорожувати. Вони оцінять подаровані спортивні знаряддя, туристичне спорядження, велосипеди, ковзани, бігові лижі, скейти,сноуборди від знаних виробників (Burton, Tempish, Tisa, Head).

Актуальними подарунками для підлітків залишаються також книги, фільми про улюблених героїв чи далекі країни.

Незалежно від віку дитини дорослі мають проявити фантазію щодо оформлення подарунків,оригінальної форми їх вручення. Це не менш важливий момент у створенні не лише святкової, а й казкової атмосфери зустрічі Нового року. А ідеї щодо цього може підказати зодіакальний знак 2016 року – Вогняна мавпочка.

Знову про правильний вибір — інтернет-шопінг

До цих основних правил вибору подарунків додамо також, що вони не обов'язково мають бути дорогими, але обов’язково мають бути абсолютно безпечними, з гарантією якості від виробників. А це, в значній мірі, залежить від того, де ви їх купуєте.

Безпрограшним варіантом місця придбання якісних, оригінальних подарунків стане price.ua, де представлені актуальні пропозиції відомих вітчизняних тазарубіжних брендів. Зручна навігація дозволить вам знайти в розділі «Новий рік» презенти для дітей зурахуванням всіх зазначених критеріїв. А фото, відгуки, акції, можливість порівняння цін дозволитьзробити правильний вибір без марнування часу та зайвих фінансових витрат.

Втілюйте мрії ваших дітей в життя і залишайтесь для них справжніми чарівниками і феями!

Loading...