Twitter експериментує із новим форматом стрічки новин

Twitter експериментує із новим форматом стрічки новин

Вслід за «ВКонтакті» ще одна популярна соціальна мережа – Twitter наважилася на зміни у алгоритмі роботи новинної стрічки

Джерело: Відомості

Віднедавна користувачі соціальної мережі Twitter почали нарікати на те, що публікації друзів відображаються не в хронологічному порядку у новинній стрічці, повідомляє gagadget. По словам представників сервісу, вони дійсно тестують новий алгоритм публікації повідомлень у межах стрічки. Проте, як і попередні ініціативи нещодавно назначеного CEO Джека Дорсі, ці зміни сподобались далеко не всім.

Принцип формування новинної стрічки не змінювався ще з моменту заснування сервісу мікроблогів. Існуючих користувачів повністю влаштовувала така робота стрічки, проте чіткий хронологічний порядок в той же час відлякує новачків. Сьогодні Twitter намагається знайти баланс між новизною та важливістю контенту. Раніше із цією ж ціллю була запущена функція «Поки вас не було», для відображення актуальних публікацій, та розділ «Moments» з тематичними підбірками твітів.

Чим закінчиться новий експеримент Twitter поки невідомо. Останньою масштабною зміною у сервісі був перехід від «зірочок» до «сердечок» на позначення вподобаного контенту. 

Loading...