«Зоряні Війни» доступні у віртуальній реальності завдяки Google Cardboard

«Зоряні Війни» доступні у віртуальній реальності завдяки Google Cardboard
Пробудження Сили у грудні

«Зоряні Війни» прямують у віртуальну реальність, використовуючи систему Google Cardboard та спеціальний додаток

Джерело: Відомості

Google вже вшановував вихід нової частини «Зоряних Війн», надавши своїм додаткам «галактичного» вигляду. Цього ж разу співпраця із Disney привела до значно масштабніших, ніж звичайний ре-дизайн, результатів, повідомляє CNET.

За допомогою картонної системи Cardboard, що трасформує ваш смартфон у окуляри віртуальної реальності, Disney пообіцяв представити надзвичайний досвід, пов’язаний із виходом стрічки «Зоряні Війни: Пробудження Сили». Проект розроблений силами ILMxLAB, що є допоміжною студією Lucasfilm та буде представлений у «Star Wars app» для Android та IOS.

Google Cardboard використовується для перегляду додатків, адаптованих до VR (віртуальної реальності) і представляє собою картонну коробочку із двома лінзами та відсіком для смартфону. Ця система хоч і уступає конкурентам по інтерактивності, через свою конструкцію, проте є чудовим бюджетним способом увійти до віртуальної реальності. Так, газета «The New York Times» недавно представила спосіб перегляду VR статей завдяки Cardboard.

«Пробудження Сили» – один із найочікуваніших фільмів 2015 року, тож надзвичайний інтерес фанатів «Зоряних Війн» може принести популярність також і для Google Cardboard.

Проект буде доступним, починаючи із другого грудня. Також надійде у продаж Cardboard із прінтами популярних зображень «Зоряних Війн». Аби випробувати новий досвід як тільки його представлять, ви можете вже сьогодні завантажити «Star Wars app» для Android та IOS.

Loading...