Google розробляє аксесуар у стилі Star Trek

Google розробляє аксесуар у стилі Star Trek
Майбутнє пошуку – стати комп’ютером із Star Trek

Ні, це не ще одні високотехнологічні окуляри. Це, поки що, єдиний прототип, натхненний образом комунікатора із популярного телесеріалу Star Trek

Джерело: Відомості

Натхненні науково-фантастичною винахідливістю серіалу Star Trek інженери Google працюють над унікальним прототипом аксесуара, що має стати щоденним комунікатором, інформує CNET. За задумом, він призначений в будь-якому місці дати доступ користувачу до обширних знань пошукової системи Google.

Аміт Сінгал, віце-президент Google, презентував пристрій, що має розмір гральної фішки, проте тонший, та носиться поверх одягу. При активації дотиком вбудований мікрофон фіксує ваше мовлення, надсилає через Bluetooth запит на пов’язаний смартфон, а звідти на сервер Google. Відповідь виводиться через динамік, або ж навушники.

«Я завжди хотів такий», – розповідає Аміт Сінгал, згадуючи про комунікатор із серіалу Star Trek. «Просто запитуєте пристрій, і він працює. Тому ми вирішили розробити прототип».

Сінгал завжди був великим шанувальником Star Trek, тож бачить свою роботу, як можливість втілити наукову фантастику у життя.

Звичайно, на сьогодні цей пристрій не далеко відійшов від недавно представлених Google наручних годинників на Android, що виробляються LG, Motorola та Tag Heuer. Проте існування такого прототипу дає можливість Google розвивати свої ідеї та засоби.

Loading...