Компанія HTC обіграла рекламу Apple 1984 року «Великий брат»

Компанія HTC обіграла рекламу Apple 1984 року «Великий брат»

У рекламі 1984 року зловісним «Великим братом» була корпорація IBM. У новому ролику антагоністом стала вже сама Apple.

Джерело: Відомості

HTC зняла рекламу нового смартфона HTC One A9. Відео опубліковане на каналі компанії в YouTube, повідомляє lenta.ru.

Ролик відсилає глядача до реклами Apple 1984 року, що представляла публіці перший Macintosh.  У ньому була показана перемога над Оруелівським «Великим братом». У рекламі HTC, однак, роль «Великого брата» відводиться вже компанії Apple,, а переможця над ним — HTC.

Реклама HTC:

 

 

Реклама Apple 1984 року:

 

Смартфон HTC One A9 з’явився в продажу 20 жовтня 2015 року. Пристрій є дуже схожим на iPhone. Представники HTC, однак, звинуватили Apple, в тому, що саме американська компанія компанія копіює їхні ідеї.

HTC One A9 виконаний у суцільному металевому корпусі, його товщина — 7,3 міліметра, що трохи більше, аніж товщина iPhone 6S. Він має 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD, покритий стійким до подряпин склом Corning Gorilla Glass 4-го покоління. Смартфон працює під управлінням сучасної операційної системи Android 6.0 з графічною оболонкою HTC Sense. Апарат має 13-мегапіксельну камеру з системою оптичної стабілізації та фронтальною камерою, яка підтримує фірмову технологію Ultrapixel, котра дозволяє робити знімки з роздільною здатністю 4 мегапікселі.

Loading...