Щоденна аудиторія Facebook перевищила мільярд осіб

Щоденна аудиторія Facebook перевищила мільярд осіб

Щодня Facebook відвідує понад мільярд користувачів.

Джерело: Відомості

Соціальна мережа Facebook, яка цього літа звітувала про перший мільярд активних користувачів на добу, повідомила, що тепер мільярд людей — це середнє число відвідувачів щодня, говориться у звіті компанії за третій квартал року, повідомляє телеканал «Дождь».

За інформацією компанії, у вересні соціальною мережею користувалися в середньому 1010000000 користувачів у день. Це на 17% більше за показник третього кварталу минулого року.

Також у Facebook відзвітували про отримання виручки в $ 4500000000 і прибутку в $ 1460000000 — на 40% більше, ніж торік. Більшу частину виручки соцмережа заробляти на користувачах мобільних пристроїв.

У компанії відзначають серйозне зростання переглядів відеороликів у стрічці: в день їх переглядають до 8000000000 разів. Це вдвічі більше середнього показника у квітні й у вісім разів більше рівня минулого вересня. При цьому на відміну від YouTube з правилом 30 секунд, у Facebook вважає переглянутих відеоролик, відкритий протягом трьох секунд. При цьому за умовчанням відео запускається в момент читання стрічки.

Loading...