Компанія Apple презентувала останні моделі iPhone та iPad

Компанія Apple презентувала останні моделі iPhone та iPad

Головним нововведенням стала технологія 3D Touch, аналог тактильної Force Touch з більш широким набором функцій.

Джерело: Відомості

Моделі iPhone 6s та iPhone 6s Plus трохи відрізняються від свого попередника без літери S. Головним нововведенням стала технологія 3D Touch, аналог тактильної Force Touch з більш широким набором функцій. Приміром, ця технологія дозволяє використовувати «праву кнопку миші», додаючи спливаючі вікна для переходу за посиланням або дії користувача.

Смартфони обладнані двома камерами на 12 і 5 мегапікселів і тепер можуть знімати відео у форматі 4К. Apple обіцяє, що гаджети зможуть робити «живі фото», простіше кажучи — GIF-файли зі звуком. Усередині смартфонів встановлений новий процесор А9 (на 50% потужніший попередника А8), працювати пристрої будуть на iOS 9. Вбудований новий чіп Qualcomm надасть вдвічі більшу швидкість зв'язку, ніж раніше: зі 150 Мб/с вона виросте до трьохсот.

Корпус смартфонів зроблений з алюмінію та представлений у чотирьох кольорах: срібному, золотому, сірому, а також новому — рожевому із золотим відтінком (Rose Gold). В Apple стверджують, що це не просто такий колір, а спеціальний сплав, який дає відтінок, пише naked-science.ru.

Loading...