Як зустрічатимуть Новий рік віп-Дракони

2012 рік буде роком Дракона. А ця істота досить сильна й могутня.

Джерело: Відомості

2012 рік буде роком Дракона. А ця істота досить сильна й могутня. Люди, народжені в цей рік, такі ж: не терплять глузувань, люблять командувати, можуть нести позитив або негатив, але нізащо не займуть нейтральну позицію. До того ж Дракони дуже самостійні. Вони люблять займатися самолікуванням, самовдосконаленням... але й самобичуванням вони теж нерідко «грішать». Як зустрічатимуть «свій» рік народжені під знаком Дракона віпи? На це питання спробували отримати відповідь журналісти «Сегодня».

ТАРАС ЧОРНОВІЛ: «У бУДИНКУ В МЕНЕ ЖИВУТЬ ДВА ДРАКОНИ З КОРЕЇ»

«Я знаю, що народився в рік не звичайного, а Золотого Дракона (1964 рік), хоча зовсім не захоплююся гороскопами. Знаю, що дракон — шанована й серйозна істота, проте має важкий характер — і для самого себе, і для оточуючих. Скажімо, драконам властиво встановлювати високі стандарти. Безумовно, це моя риса характеру.

Чи буду я купувати собі талісмани-дракони? У мене в будинку й так уже прижилося двійко — статуетки. Вподобав їх собі під час поїздки в Південну Корею й купив.

Я не очікую, що 2012 рік буде особливо вдалим для мене лише тому, що це рік мого знака. Я не вірю в пророкування й у те, що міфічні тварини можуть якось впливати на мою долю. Якщо й читаю гороскопи, то тільки для розваги. Навіть Новий рік не буду якось по-особливому святкувати. Це для мене звичайний вихідний. Засиджуватися в гамірній компанії за святковим столом, аби дочекатися бою курантів, як це прийнято, не буду. Мені більше подобається Різдво».

ЛУК’ЯНОВ: «ПОЇДУ ДО БАТЬКІВ АБО... У ТАЇЛАНД»

Народжений у рік Дракона нардеп-регіонал Владислав Лук’янов (1964 р.) розповів «Сегодня», що ця містична істота завжди приносить йому енергію й успіх. «Я відкрита людина, людина щиросердечного пориву, із загостреним почуттям справедливості, — сказав нам Лук’янов. — Рік Дракона завжди цікавий і емоційний. Я не загадую, де я буду його зустрічати. Адже Драконові властива спонтанність — збираюся їхати до батьків (нардеп родом із Донецької області), але може виявитися так, що поїду в іншу частину світу — Японію або Таїланд. Додам, що коли є недороблені справи, я не можу нормально відпочивати. Живу за принципом: очі бояться — руки роблять».

ТУРЧИНОВ — КРАЩИЙ ТАМАДА ЗА СТОЛОМ

2012 рік для Дракона Олександра Турчинова (народився в 1964 році) буде знаковим. Цілком ймовірно, що саме він очолить список «Батьківщини» на виборах. Ми запитали в його соратників, наскільки «драконистий» один із лідерів опозиції. «Я б не сказав, що Турчинов відповідає тим рисам, які приписують Дракону, — розповів колега по фракції, який добре знає Олександра Валентиновича. — Його не можна назвати запальним, навпаки, він спокійна врівноважена людина. Не можу сказати, що Турчинов любить командувати. Інша річ, що він уміє керувати, він дійсно гарний організатор. Можна погодитися з тим, що він прагне до досконалості, адже вивчає справу до дріб’язків. Утім, він може бути і душею компанії, і кращим тамадою за столом. Чи має він успіх у жінок, не знаю, проте можу сказати, що дружина в нього гарна».

ЛЯПІНА: «М’ЯСА НА СТОЛІ БУДЕ БАГАТО, АЛЕ ЯСКРАВОГО НЕ НАДЯГНУ»

Народний депутат НУ-НС Ксенія Ляпіна — багато в чому класичний Дракон (народилась у травні 1964 року). «Звичайно, з боку видніше, наскільки я відкрита й пряма, не здатна до дріб’язковості, лицемірства й пліток, що властиве нам, Драконам, але себе я бачу саме такою, — розповіла Ляпіна. — Взагалі-то я спокійний і добрий Дракон, хоча були періоди, коли часто дратувалася». А от із безліччю шанувальників, що навперебій пропонують дамам цього знака руку й серце, у Ксенії Михайлівни не склалося, хоча чоловіки їй явно симпатизують і друзів чимало: вона вже 26 років заміжня за одним чоловіком. Обручку одягла у 22 роки. Чогось особливого від «свого» року Ляпіна не чекає, відзначати його буде у сімейному колі, наряджатися в щось зухвале, чорно-червоне із золотом, щоб порадувати Дракона, не збирається, мовляв, дурниця все це, забобони. А от м’яса та риби, що їх любить Дракон, буде на столі вдосталь, адже сімейство Ляпіних уже три роки віддає перевагу білковій дієті. І жодних тортиків!

Loading...