Заощаджуйте час на приємне: замовляйте продукти доставкою від FOZZY

Заощаджуйте час на приємне: замовляйте продукти доставкою від FOZZY

Зробити замовлення можна за кілька хвилин, а отримати в умовлені терміни.

Джерело: Відомості

Швидкі темпи сучасного життя потребують від нас багатозадачності та вміння виконувати кілька справ одночасно. Самотужки це зробити доволі важко, але можна делегувати обов’язки, організувавши процес і правильно вибравши виконавця. 

Звільнити час на інші важливі справи допоможе доставка продуктів в Дніпрі, якщо зробити замовлення в онлайн-каталозі FOZZY. На вас чекає широкий асортимент якісних продуктових товарів за вигідною вартістю. Зробити замовлення можна за кілька хвилин, а отримати в умовлені терміни.

Щоб вибрати й замовити продукти, скористайтесь сайтом інтернет-магазина або спеціальним додатком у мобільному телефоні. Це можна зробити всього в кілька кроків:

  • ознайомтесь з асортиментом продукції;

  • додайте обрані товари до віртуального кошика;

  • введіть адресу доставки;

  • оберіть спосіб оплати та час отримання замовлення.

Широкий вибір товарів у магазині FOZZY дозволить вам швидко знайте все необхідне — від харчових продуктів і напоїв до предметів інтер’єру, одягу, побутової хімії тощо.

Переваги онлайн-покупок з доставкою

Замовляючи товари в онлайн-магазині FOZZY, ви отримуєте чимало переваг. По-перше, це дуже швидко та зручно, звільняє ваш час і не завдає жодних клопотів. Замовлення легко зробити як через сайт, так і у застосунку, навіть не досвідченим користувачам. До того ж FOZZY — надійний постачальник, який гарантує якість і свіжість продуктів, а також найкоротші терміни доставки.

Серед основних переваг онлайн-покупок у магазині FOZZY варто виділити:

  1. Економія коштів. У рамках програми лояльності магазин регулярно проводить акції, пропонуючи споживачам якісні продукти з приємними знижками. Знайти акційні товари можна в спеціальних розділах каталогу.

  2. Безпека. Служба доставки магазину використовує спеціальний транспорт із сучасним холодильним обладнанням, завдяки чому продукти зберігаються свіжими в процесі транспортування.

  3. Швидкість і простота замовлення. Достатньо обрати продукти та заповнити основні дані, щоб наші співробітники запакували й відправили ваше замовлення за адресою.

  4. Ніяких клопотів! Вам не треба думати про поїздку до магазину, черги, самовивіз та інші виснажливі речі.

Вартість доставки

Визначитися з ціною доставки можна після обрання товарів, для замовлень від 700 грн в Дніпрі доставка безплатна. Докладніше про вартість послуги можна дізнатись у відповідному розділі онлайн магазина або звернувшись до менеджера-консультанта за телефоном. 

Ще більше спростити процес замовлення вам допоможе особистий кабінет, який легко створити на сайті магазину. Так ви зможете отримувати найактуальнішу інформацію і не будете змушені кожного разу вводити свої дані.

Онлайн-магазин FOZZY стане вашим надійним помічником із постачання свіжих та якісних продуктів за будь-яких ситуацій!

Loading...