Як обрати жіноче пальто: практичні поради та модні тенденції

Як обрати жіноче пальто: практичні поради та модні тенденції

Великий асортимент пальто на сучасному ринку дозволяє обрати модель на будь-який смак та бюджет.

Джерело: Відомості

Серед великого різноманіття жіночого верхнього одягу особливе місце займає пальто. Така річ має бути в гардеробі кожної представниці прекрасної статі, адже вона підкреслює витонченість фігури та робить силует виразнішим. Обираючи пальто, варто зважати на модні тенденції та цікавитися думкою експертів. Великий асортимент на сучасному ринку дозволяє обрати модель на будь-який смак та бюджет. Ідеальним варіантом буде якісне пальто жіноче від виробника. Багато українських брендів випускають модні рішення за доступними цінами, серед них відома компанія DOLCEDONNA.

Модні тенденції щодо вибору пальта

Якщо ви бажаєте обновити весняний гардероб, необхідно замислитися над покупкою пальта. Така річ стане в пригоді кожній жінці, адже верхній одяг можна носити куди завгодно, він вдало комбінується зі взуттям різного типу, різними аксесуарами тощо. Крім того, правильно підібрана модель буде зігрівати тіло, в незалежності від температурного режиму. Це вдалий варіант на період осінь-весна.

Для любителів сучасної моди та практичності слід звернути увагу на пальто жіноче від DOLCEDONNA. Це творіння відомого дизайнера Олени Голець. Вона поєднує у своїх шедеврах високі естетичні нотки та максимальний комфорт. Такі речі точно стануть улюбленими та будуть носитися із задоволенням.

Дизайнер пропонує вироби, які підкреслюють актуальні тенденції. В цьому сезоні діють такі тренди:

  • бежеві відтінки – бежевий вважається універсальним, гарно пасує до всіх типів фігури та візуально видовжує силует;

  • готичний стиль – прямі лінії, чіткі форми та точний крій прийшли на зміну яскравості та барвистості стилю «Барбі»;

  • універсальний розмір – трендовою залишається тенденція oversize; прямий крій та широкі плечі надають особливої елегантності;

  • акцент на талії – вона підкреслюється за допомогою мінімалістських поясків або підв’язок;

  • для холодної пори підходять пальта в стилі Teddy – це вибір американських красунь на цей період, але тренд прижився і в Україні;

  • якщо бежевий колір не подобається, рекомендується обрати щось яскравіше, точніше, дуже яскраве: зелене, блакитне, червоне – головне, щоб одного тону.

Такі тенденції відзначаються в нових колекціях від Олени Голець. Дизайнерка враховує кліматичні особливості нашого регіону, тому пропонує пальта, які відмінно припадуть до душі українським жінкам.

Поради, як обрати жіноче пальто

Пальто – це обов’язковий атрибут гардероба кожної леді. Однак, обирати його потрібно грамотно, щоб воно було не лише красивим, але й максимально зручним. Експерти радять слідувати ряду правил.

  1. Купувати річ відповідно до сезону, не варто весною носити жаркий зимовий одяг чи навпаки. Сучасний ринок дозволяє знайти моделі для різних сезонів.

  2. Якщо плануєте виділятися, то віддайте перевагу яскравим варіантам. Однак, на кожен день кращим рішенням стане стримане пальто в пастельних тонах.

  3. Сучасні стилізовані вироби від відомих брендів мають універсальні якості, тому не треба переживати, що вони не підійдуть до якогось взуття чи аксесуару.

  4. Обирати необхідно з орієнтацією на зріст. Високі жінки (понад 185 см) мають стильний вигляд в моделях до коліна чи в підлогу. При зрості 175–185 см ідеально підходять пальта нижче за коліна. Невисоким дівчатам рекомендується довжина до стегна.

  5. Уважно оцініть фурнітуру. Вона повинна бути міцною та вписуватися в загальний образ.

Головне, щоб обране пальто подобалось жінці, й вона почувала себе в ньому максимально комфортно. Одяг від українського виробника можна знайти на сайті DolceDonna. Тут запропоновані кращі варіанти для всіх вікових категорій. Цікаві стильові рішення та широкий асортимент дозволять кожній створити закінчений та оригінальний образ. Відмінна якість матеріалів гарантує комфорт та тепло. Такі речі швидко стають улюбленими, з ними не хочеться прощатися протягом кількох сезонів.

Loading...