«Мрець» 20 годин пролежав у морозильній камері і ожив

«Мрець» 20 годин пролежав у морозильній камері і ожив
Кадр: NDTV

Родичів судять за злочин з необережності, що поставило під загрозу людське життя.

Джерело: Відомості

В індійському селі Кандемпатті, штат Тамілнад, «мрець» 20 годин пролежав у морозильній камері і ожив. Про це повідомляє Daily Mail.

74-річний Баласубраманіан Кумар (Balasubramanian Kumar) був прикутий до ліжка через важку хворобу. 12 жовтня він перестав подавати ознаки життя, і родичі вирішили, що він помер. Дотримуючись місцевих звичаїв, перед релігійною церемонією сім'я помістила його тіло в скляну труну-холодильник. На наступний день фахівець приїхав забрати морозильну камеру і зауважив, що труп ворушиться.

Працівник запитав у брата Кумара, чому мрець смикає руками. Той відповів, що це або природні судоми, або душа небіжчика ще знаходиться в його тілі. Спеціаліст викликав поліцію.

Влада веде розслідування і намагаються з'ясувати, чому сім'я Кумара не викликала медиків і самостійно констатувала його смерть. Родичів судять за злочин з необережності, що поставило під загрозу людське життя.

Раніше повідомлялося , що в Зімбабве 99-річна жінка двічі «воскресла», коли її намагалися поховати. Церемонію поховання негайно зупинили, а довгожительку віднесли додому.

Loading...