Кращий асортимент рушників та доставка до оселі в період карантину від інтернет-магазину Домашній

Кращий асортимент рушників та доставка до оселі в період карантину від інтернет-магазину Домашній

У кожного в родині повинен бути особистий рушник як для рук так і для тіла.

Джерело: Відомості

У період карантину правила особистої гігієни вийшли на перший план. І важливо їх дотримуватися не тільки у громадських місцях, а і вдома. Тому чисті рушники - це запорука вашого здоров'я. У кожного в родині повинен бути особистий рушник як для рук так і для тіла. Але активне  щоденне використання вимагає їх частої зміни та прання, що псує волокна та призводить до більш швидкого зносу текстилю.

Якщо вам потрібно оновити рушники або купити нові,  зверніть увагу на асортимент інтернет-магазину “Домашній”. У каталогах сайту безліч пропозицій від кращих турецьких та українських виробників рушників https://domashniy.com.ua/ua/polotentsa

Підбирайте рушники за:

    - розміром;

    - складом (бавовна або бамбук);

    - призначенням (для рук, банні, кухонні та інші);

    - кольором.

Інтернет-магазин “Домашній” пропонує оптимально комфортні, 100% натуральні та зручні у використанні рушники для різних потреб. Моделі відрізняються щільністю та матеріалом виготовлення. Можна купити окремо або у наборі.

Рушники для рук представлені у різних розмірах. Оптимальні варіанти - 50х60 см, 40х70 см, 50х90 см. З середньою  щільністю - 350-450 г/м². Вони швидко вбирають вологу. Моделі в яскравих кольорах та з декором будуть створювати  чудову атмосферу у ванній кімнаті і піднімати настрій.

Для кухні вибирайте в інтернет-магазині “Домашній” махрові або вафельні рушники невеликих розмірів. Ними зручно користуватися та легко за ними доглядати. 

  • Великі і пухнасті банні рушники ви можете підібрати на сайті у різному розмірі і в красивому оформленні. Зверніть увагу на такий нюанс - чим вище щільність, тим рушник швидше вбере вологу, але буде довго висихати.

  • Натуральні, у чудовому дизайні та недорогі рушники від інтернет-магазину “Домашній” доступні з будь-якого куточка України. Вибирайте з дому та замовляйте через корзину сайту у будь-який зручний для вас час.

Інтернет-магазин “Домашній”, турбуючись про безпеку клієнтів під час пандемії, пропонує доставку за адресою у Києві та в інших містах України. Достатньо вказати адресу при замовленні. Якщо ця послуга вам не потрібна, товар приїде на зручне для вас відділення “Нової пошти”. 

Купити гарні та якісні рушники для родини у карантин з інтернет-магазином “Домашній” легко та зручно. Треба тільки зайти на сайт https://domashniy.com.ua/ua

Вибір з дому та доставка до оселі допоможуть вам знизити кількість контактів та швидко отримати бажану річ.

Loading...