Жіночна зима: стильні сукні для холодного сезону

Жіночна зима: стильні сукні для холодного сезону

Навіть в холодний сезон кожна дівчина хоче виглядати жіночно.

Джерело: Відомості

Навіть в холодний сезон кожна дівчина хоче виглядати жіночно, а найкраще в цій нелегкій справі їй допоможуть теплі та стильні сукні. У новому сезоні дизайнери не задають жодних обмежень, тож ви можете довіритися власним смакам і самовиражатися як завгодно. В тренді сьогодні найрізноманітніші фасони, а ось про наймодніші сукні сезону ми розкажемо далі.

1. Оксамит

Красиві сукні з цього матеріалу знову в моді. Подібні моделі можуть краще за інших підкреслити жіночність образу, надати йому елегантності та граціозності. Найбільш трендовими кольорами вважаються винний і темно-синій, але ви можете обрати будь-який інший, у якому виглядаєте привабливо.

2. Гіпюрові та мереживні вставки

Ви можете виглядати святково та елегантно в платті з непрозорої тканини з ажурними рукавами, воланами з мережива на плечах або з вишитою напівпрозорою спідницею. На кожен день підійдуть в'язані моделі з подолом з шифону або ажурної тканини, а для вечірок можна підібрати плаття з мережива і шкіри або повністю гіпюровий варіант.

3. Плаття сорочка

Хочете поєднати в одному образі жіночність, діловий стиль і стриманість? Вибирайте плаття-сорочку. У холодний сезон ідеально підійдуть моделі з щільного трикотажу, фланелі або деніму, а в якості принта зверніть увагу на клітинку.

4. В'язані плаття

Такий варіант - один з кращих на зиму, коли просто хочеться загорнутися в теплий і затишний кокон. Тим більше в моді знову мохер, що надає особливої ​​чарівності та шарму, і кашемір, що дозволяє створювати витончені та елегантні образи. Можете не обмежуватися однією моделлю, а вибрати кілька варіантів, наприклад, з об'ємної пряжі та ажурного трикотажу.

5. Плаття-туніка

Цей фасон дозволяє носити плаття і як самостійний елемент гардероба і в якості верхньої деталі одягу в поєднанні зі штанами або лосинами. Наймоднішим вважається фасон трапеція, який підходить будь-якому типу фігури та забезпечує максимальний комфорт за рахунок вільного силуету.

У питанні вибору сукні для зимового сезону варто спиратися на модні тренди, про які ми говорили вище, власний смак і уподобання, а також привід її надіти. Який би варіант ви не шукали, велике розмаїття модних фасонів вам завжди забезпечить інтернет-магазин https://ultra-shop.com/. А крім того, комфортну доставку і можливість здійснювати покупки у будь-якому зручному для вас місці.

Loading...