У США троє школярів почали процес перетворення у дівчат

У США троє школярів почали процес перетворення у дівчат
Зурі Джонс, ФІАНа Маккіллоп і Лілі Каррен (праворуч) Кадр: Mirror.co.uk / YouTube

Батьки підлітків погодилися на те, щоб їхні діти приймали гормональні препарати.

Джерело: Відомості

У США троє школярів почали процес перетворення в дівчат. Про це повідомляє видання The Mirror.

Психологи діагностували у трьох кращих друзів гендерну дисфорію - стан, при якому людина не може прийняти свою біологічну стать. Батьки погодилися, щоб підлітки, які просять називати їх Лілі, Фіана і Зурі, приймали гормональні препарати, які затримують статеве дозрівання.

Лілі з міста Остін, штат Техас, вже почала пити таблетки. «Уже в два роки наш син просить купити йому іграшки для дівчаток, а після цього явним знаком для нас стало його бажання піти на Хелловін у костюмі Попелюшки», - розповіла мати 11-річного підлітка Джулі. Прямо перед восьмим днем ​​народження дитина вийшла з кімнати і заявила: «З цього дня я Лілі, називайте мене тільки жіночими займенниками, не збираюся більше бути Джеком».

Батьки прислухалися до бажань Лілі, але друзі, родичі і навіть випадкові перехожі критикували їх за це. Жінка зізнається, що її не раз називали поганою матір'ю і говорили, що вона шкодить дитині. Проте, американка вважає, що робить все правильно: «Як тільки ти починаєш читати про гендерну дисфорію, то розумієш, що це не хвороба, а психологічний стан. Це не вигадки, якщо восьмирічна дитина каже, що вона в чужому тілі, так воно і є».

Мати 10-річної Фіани Стейсі Джефферсон (Stacey Jefferson) вважала, що у її дитини просто незвичайні для хлопчика захоплення до відвертої розмови з ним. Якось перед сном школяр заявив їй, що повинен був народитися дівчинкою, тому що у нього «дівчачі мізки, дівчаче серце, дівчачі іграшки, а всі друзі - дівчатка».

Батьки 11-річної Зурі зрозуміли, що вона хоче змінити стать, коли дитина умовила їх дозволити йому піти на вулицю в спідниці і він був дуже щасливий.

Незважаючи на те, що всі троє підлітків дружать між собою і їх підтримують батьки, перевтілення дається їм нелегко через знущання однокласників.

Лілі, Фіана і Зурі зможуть почати гормональну терапію після 14 років і зробити операцію по корекції статі після 18 років.

Loading...