Американець нарядив сина в костюм Гітлера і поскаржився на цькування

Американець нарядив сина в костюм Гітлера і поскаржився на цькування
Фото: Daily Mail

Голдбах опублікував в Facebook фотографію, на якій вони з сином збираються на Хеллоуїн.

Джерело: Відомості

Брайан Голдбах, житель штату Кентуккі, США, нарядив п'ятирічного сина в костюм Гітлера на Хеллоуїн і зіткнувся зі шквалом критики. Історію невдалого вбрання розповідає Daily Mail.

Голдбах опублікував в Facebook фотографію, на якій вони з сином збираються на Хеллоуїн. Дитина одягнений в костюм Гітлера, сам Голдбах стоїть поруч в образі офіцера СС. У пості чоловік розповів, як дорослі погрожували зірвати наряд з його сина, вигукували образи на адресу хлопчика і налякали його.

«Всі наші друзі знають, що ми любимо історію і часто перевдягаємося різними історичними постатями, - спробував виправдати Голдбах такий вибір наряду. - Сьогодні ввечері ми бачили людей в костюмах маніяків, серійних вбивць і чортів. Ніхто і оком не моргнув. Однак наші історичні наряди викликали не тільки глузування, а й реальні загрози», - розповів чоловік.

Користувачі соцмереж не підтримали його і розкритикували образ диктатора, назвавши Голдбаха расистом і боягузом. Пізніше чоловік вибачився і пояснив, що не обдумав костюм як слід. Він не очікував, що наряд викличе стільки суперечок.

Рабин Гарі Мазо з сусіднього штату Індіана заявив, що антисемітизму не місце на Хеллоуїн. «Важливо, що батько вибачився, однак те, що він не подумав про недоречний і образливий характер образу - вкрай сумне відображення нашого суспільства. Ось хороше правило: якщо твій костюм нагадує про мільйони невинно убитих людей, вибери інший костюм», - сказав рабин.

Loading...