Холод спорту не завада. Вибираємо чоловічі спортивні штани

Холод спорту не завада. Вибираємо чоловічі спортивні штани

Чоловічі спортивні штани є базовим елементом в гардеробі будь-якого представника сильної статі.

Джерело: Відомості

Успіх тренувань залежить не тільки від вашої наполегливості, регулярності занять і правильності їх виконання, а й від екіпіровки. Якщо ви відчуваєте себе комфортно, ви більш раціонально витрачаєте свої сили та не відволікаєтеся.

Чоловічі спортивні штани є базовим елементом в гардеробі будь-якого представника сильної статі. Але для того щоб вони були функціональною складовою кожного тренування, а не просто одягом, в якому зручно і який не шкода, важливо правильно підійти до їх вибору. З чого почати?

1. Визначтеся з їх призначенням

Для бігу, легкої атлетики та для велоспорту підходять спортивні штани в обтяжку, довжина яких може варіюватися. Тренуватися в залі зручніше в укорочених брюках, але підійдуть і класичні спортивні моделі, в яких також можна займатися на вулиці. Для зимових видів спорту кращий утеплений варіант.

2. Виберіть правильний матеріал

Залежно від виду спорту і сезону, для яких ви обираєте спортивні штани, оптимальна тканина буде відрізнятися. Для домашнього користування, прогулянок по місту і легкого бігу підтюпцем підходять трикотажні штани, які добре пропускають повітря і зручні під час носіння. Професійним спортсменам такий варіант не підійде, оскільки інтенсивні тренування вимагають якісної синтетики з застосуванням інноваційних розробок. Такий матеріал добре тримає форму, не линяє і не втрачає своїх властивостей при тривалому використанні та частому пранні, пропускає повітря і виводить вологу назовні. Одяг з цих тканин легкий, стійкий до пошкоджень і не сковує рухів.

Для літніх видів спорту підійдуть штани з тканини, яка стійка до бруду: нейлон, еластин і поліестер, а для зимових - спортивні штани на флісовій підкладці, яка добре тримає тепло.

3. Зверніть увагу на комфорт

Важливо підібрати штани, які відчуваються комфортно на тілі. Вони не повинні сковувати рухи, бути занадто довгими або підстреленими, тиснути у талії або, навпаки, спадати. Під час примірки ви можете поприсідати. Якщо за час виконання вправи не виникло відчуття скутості, а після випрямлення резинка, коліна і манжети залишилися на тих же місцях, де і були спочатку - штани сіли як треба.

Чоловічі спортивні штани вже давно перестали бути річчю для носіння вдома або виходу за продуктами в магазин. Це функціональний одяг, який може вплинути на комфорт під час тренування і його ефективність. Приділіть вибору максимум уваги і цей важливий елемент спортивного аутфіта вас не підведе.

Loading...