Плануєте ремонт? Зробіть його з натуральними матеріалами від «УкрЕкоЛіс»

Плануєте ремонт? Зробіть його з натуральними матеріалами від «УкрЕкоЛіс»

Варіантів оформлення квартири деревом безліч.

Джерело: Відомості

У наш час суцільного пластику й імітації дерево в інтер’єрі квартир багатоповерхівок не тільки привнесе в дизайн свіжість і природність, але й допоможе створити унікальну обстановку. Тому, плануючи ремонт, варто розглянути використання дерев’яних виробів для внутрішнього оздоблення стін, стелі, підлоги або додавання інтер’єрних деталей. Усі потрібні матеріали можна придбати на сайті компанії «УкрЕкоЛіс» https://ukrekoles.com.ua/ua/, каталог якої дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські задуми. До того ж завжди є можливість вибору між різними за вартістю варіантами:

  • дошка;
  • брус;
  • імітація бруса;
  • вагонка;
  • блок-хаус;
  • ДВП, ОСП чи фанера.

Ціна на них залежить від породи та якості дерева, розмірних характеристик і типу виробу. Але всі пиломатеріали однаково пройшли спеціальну обробку, мають помірну вологість, що не дає дереву згодом розсихатися чи деформуватися. Дерев’яні вироби можна фарбувати або лакувати, для того щоб отримати бажаний відтінок, який зв’яже композицію кімнати й відповідатиме смакам господарів.

Оздоблення стін

Залежно від розмірів та призначення приміщення, можна зашивати деревом усі стіни чи тільки одну. Таке облаштування буває суцільним або частковим. Для цього найчастіше використовується вагонка. На сайті компанії «УкрЕкоЛіс» вона представлена у кількох різновидах (тип виробу, розміри, порода дерева). Розмістити вагонку на стіні можна вертикально, горизонтально чи діагонально. Кріплення шип-паз забезпечує щільне прилягання однієї дошки до іншої без застосування додаткових засобів для кріплення.

Поздовжні зрізи бруса чи дошки, прикріплені до стіни вузьким боком на різних рівнях, виглядають стильно, тому їх використовують для дизайнерських ремонтів.

Дерево в оздобленні стелі

Висока стеля — це простір для фантазії. На ній цікаво виглядають оздоблювальні декоративні елементи, наприклад, імітація балок. Можна створювати й більш жорсткі конструкції, здатні витримати значне навантаження, або ж спеціальні ніші та короби для приховування елементів обладнання, кабелів, дротів чи освітлювальних приладів. Для декорування використовують дошку, брус або ж вагонку. А для спеціальних конструкцій варто придбати листи ДВП, фанери чи ОСП. Ці вироби мають:

  • високу щільність та міцність;
  • не псуються шкідниками;
  • просто монтуються, завдяки легкості обробки.

Підлога з дерева

Паркет чи дошка для підлоги мають одну головну властивість, яка відрізняє їх від покриття зі штучних матеріалів, — вони теплі. Навіть без спеціального облаштування такого типу опалення, як «тепла підлога», покриття з дерева буде приємним на дотик і не потребуватиме додаткового застосування килимів. А ще дерево — це завжди красиво. Смужки й заокруглення в структурі деревини, створені природою, стануть прикрасою кімнати, даруватимуть спокій та естетичну насолоду.

Варіантів оформлення квартири деревом безліч. А милуватися природною красою у своїй оселі завжди допоможе компанія «УкрЕкоЛіс».

Loading...