Стильний гаманець для ділового чоловіка: основні критерії вибору

Стильний гаманець для ділового чоловіка: основні критерії вибору

Вдало підібраний гаманець завжди підкреслював високий статус і заможність його господаря.

Джерело: Відомості

Представники сильної статі почали використовувати аксесуари для зберігання грошей ще здавна. Спочатку монети клали в спеціальний тканинний мішечок, прикрашений листям і камінням, трохи пізніше гаманці навчилися робити з дерева. Цей предмет говорив про високий статус і заможність чоловіка. Через багато років загальна картина не змінилася, не рахуючи появи величезного асортименту портмоне, представлених в різноманітних дизайнерських і колірних рішеннях. Знайти серед них ідеальний варіант в діловому стилі не складе труднощів.

Відмінна альтернатива для бізнесменів і зайнятих людей, яким складно викроїти час на виснажливі походи по магазинах, - онлайн-шопінг. Варіантів для нього досить. Наприклад, на сторінках сайту mrsumkin.com.ua можна підібрати чоловічі гаманці від надійних виробників на будь-який смак.

Зручні портмоне в стилі business

Гаманець ділового чоловіка повинен бути практичним і багатофункціональним. Оптимальний стиль подібних аксесуарів - строгий і витончений мінімалізм. Таким вимогам відповідають наступні моделі:

  • Класичний гаманець. Лаконічна і компактна модель з двома вигинами, легко вміщається у зовнішній кишені куртки або піджака. Оснащується монетницьою, відділеннями під банківські та дисконтні картки, фотографії. Купюри в ній зберігаються складеними.
  • Вертикальне портмоне. Більш об'ємний гаманець, що дозволяє розміщувати досить велика кількість банкнот в розгорнутому вигляді. Як правило, носиться у внутрішній кишені одягу. Має безліч кишеньок для візиток, карток, документів.
  • Організатор з одним складанням. Легкий і місткий чоловічий гаманець. У ньому можна зберігати дрібниця, купюри і навіть ключі від авто. Для посвідчення водія передбачений окремий прозора кишеня.
  • Тревел-кейс. Незамінний аксесуар для бізнесменів, які змушені проводити багато часу в робочих відрядженнях. Вміщує все, що необхідно в поїздці: квитки, документи, гроші, важливі дрібниці, кредитки.

Вирішальні фактори при виборі

Визначившись з відповідною моделлю, варто проаналізувати відповідає вона критеріям, які мають далеко не останнє значення для чоловіка:

  • стильна і презентабельна зовнішність;
  • зносостійкість матеріалів;
  • зручність використання;
  • достатній рівень місткості;
  • міцність фурнітури.

Купуючи чоловічий гаманець, бажано не намагатися заощадити: неякісна річ дуже швидко втрачає привабливий зовнішній вигляд і стає непридатною до використання. Кращим матеріалом для виробництва гаманців вважається довговічна натуральна шкіра.

Правильно обраний аксесуар буде служити своєму власникові вірою і правдою протягом багатьох років, вигідно підкреслюючи його строгий і елегантний стиль.

Loading...