Австрійський виробник лижних масок потроїв продажі завдяки «голій» рекламі

Австрійський виробник лижних масок потроїв продажі завдяки «голій» рекламі
Один із засновників компанії зі своїм другом

Компанія «Naked Optics» вирішила обіграти свою назву в креативній рекламі.

Джерело: Відомості

Виробник лижних масок «Naked Optics» («Голо оптика») з міста Зальцбург, що на кордоні Австрії та Німеччини, в цей час проводить надзвичайно успішну рекламну кампанію із залученням оголених людей, повідомляє The Local.

В рекламі «Голої оптики» бере участь один із її засновників і деякі його друзі, які роздягатися перед камерою, щоб рекламувати лижні маски.

Завод-виробник виробляє свою унікальну лінію в Китаї за низькою ціною, з використанням тієї ж компанії, як і інші відомі великі виробники, а це означає, що клієнти отримують таку ж якість за нижчою ціною, звідси і назва без надмірностей — «Гола Оптика». Вони також продають їх виключно в Інтернеті, що знову-таки зменшує видатки, а відповідно — і ціну. 

28-річний Крістоф Фінк, засновник компанії, зазначив: «Таким чином, доля сектора роздрібної торгівлі скорочуються в деяких випадках до 100 відсотків, в той час як витрати на проектування і зарплати для співробітників відсутні».

До сих пір ці два засновники керують сайтом самостійно за допомогою членів своїх родин.

Молода компанія продає кілька тисяч лижних масок у рік, але в цьому році їй вдалося збільшити обсяг продаж в три рази, до 60000 євро. За 2017 рік, впевнені власники компанії, їм вдасться досягти шестизначної виручки.

Loading...