У Китаї з’явилася статуя похмурого півня із зачіскою Трампа (фото)

У Китаї з’явилася статуя похмурого півня із зачіскою Трампа (фото)

У КНР встановили гігантський монумент птаха, який нагадує обраного Президента США.

Джерело: Відомості

У центрі китайського міста Тайюань в провінції Шаньсі в честь Нового року встановили гігантську статую півня. На подив публіки, птах має досить похмурий вигляд, а золотий гребінець на його голові разюче нагадує зачіску Дональда Трампа, повідомляє видання eg.ru.

Зробити подібну скульптуру вирішила компанія, якій належить один із місцевих торгових центрів. За словами заступника керівника відділу планування  N1 ArtWalk Mall Цяо Мінляна, злий півень, який схожий на обраного Президента США, стане в 2017 році символом року.

До слова, спритні китайці відразу ж перетворили монумент в прибутковий бізнес і вже почали продавати в інтернеті мініатюрні копії півня із зачіскою Трампа. Так, за 57 доларів можна придбати невелику фігурку, а за 1 739 доларів стати володарем десятиметрової репліки. Причому, як покупцям, так і підприємцям дуже подобається похмурий птах. Керівник однієї з компаній, що торгують фігурками, Вей Цин зізнався, що скульптура виглядає кумедно. 

«На мою думку, дуже милий і смішний півень. Брови і зачіска в точності, як у Трампа. Упевнений, що він приверне масу покупців», — зазначив підприємець.

Loading...