У США запрацював автомат з продажу автомобілів

У США запрацював автомат з продажу автомобілів

Американський інтернет-магазин Carvana відкрив вже другий автомат з продажу автомобілів.

Джерело: Відомості

Новий автомат, встановлений у Х’юстоні, штат Техас, більший за свого старшого «брата» в Нешвіллі, штат Теннессі, і являє собою скляну конструкцію заввишки у вісім поверхів, повідомляє Quibbll.

В автоматі може бути розміщено 30 автомобілів, які знаходяться в чотирьох відсіках. Автомат пов’язаний з інтернет-сайтом компанії. Користувач здійснює покупку на сайті, потім йому повідомляється місце, де він отримує монетку, яку згодом опустить в автомат. Як і в автоматі зі снеками, потрібний автомобіль буде переміщений роботом до відсіку, звідки покупець забере своє придбання.

«Люди позитивно відгукнулися про наш автоматі в Нешвіллі, який, як ми вважали, принесе новий досвід на додаткові ринки. Х’юстон став природним місцем для нового автомата, і ми дуже раді, що можемо запропонувати клієнтам цей унікальний варіант отримання товару, крім доставки додому, яку ми запустили в кінці минулого року в Х’юстоні», — коментує Ерні Гарсія, генеральний директор Carvana.

Остаточне списання коштів клієнта відбувається тільки через сім днів після отримання машини, щоб покупець встиг на ній поїздити і зрозуміти всі її переваги і недоліки, розповів Гарсія. На його думку, цей період «протестуй сам» набагато зручніший для клієнтів, ніж умови, які зазвичай пропонують дилери.

Створення автомата з продажу машин стало логічним продовженням самого онлайн-сервісу Carvana, який був створений кілька років тому для спрощення процесів вибору і придбання автомобілів покупцями.

Як пояснив Гарсія, весь процес покупки на сайті Carvana займає не більше 20 хвилин і включає в себе всі етапи покупки: отримання підтвердження оплати, вибір типу гарантії і підписання самого контракту. Покупцям залишається тільки вибрати — чи забрати автомобіль самим, чи замовити доставку.

За словами Гарсії, більшість вибирає саме самовивезення, що й підштовхнуло компанію до створення такого вендінгового автомата.

 

Loading...