Британський снайпер зупинив одним пострілом катер з кокаїном на $ 50 млн

Британський снайпер зупинив одним пострілом катер з кокаїном на $ 50 млн

Снайпер британського Королівського флоту одним пострілом зупинив катер, набитий наркотиками.

Джерело: Відомості

Стрілець закінчив одним пострілом шестигодинну гонитву за швидкохідних катером, який перевозив в Карибському морі кокаїн на суму 50 мільйонів доларів, повідомляє Quibbll.

Успішна операція була проведена 10 листопада, про це повідомили представники Королівського флоту Великобританії. Постріл, який завадив потрапити на вулиці Англії величезній кількості наркотиків, назвали «приголомшливим і неймовірним».

Патрульний літак помітив підозрілий катер у відкритому морі, після чого до нього відправився на перехоплення допоміжний корабель. Вони досить швидко вистежили контрабандистів і викликали підмогу берегової охорони на вертольоті «Лінкс» військово-морської авіації зі снайпером на борту.

Після ігнорування командою катера кількох вимог зупиниться, були здійснені попереджувальні постріли навколо цілі, і тільки в кінці — один постріл в моторний відсік човна.

На борту катера наркоторговців було виявлено 14 пакунків з кокаїном по 350 кг кожен. Ще кілька тюків наркоторговці скинули за борт під час погоні.

Загальна вартість перевезених наркотиків становить близько 50 мільйонів доларів.

Катер в результаті затонув. Його команда заарештована.

Loading...