Київський програміст написав плагін, який блокує у Facebook пости про вибори і Трампа

Київський програміст написав плагін, який блокує у Facebook пости про вибори і Трампа

З’явився вихід для тих, хто втомився від нескінченної «трампоманії».

Джерело: Відомості

Жодна стрічка новин, жодна стрічка в Facebook або Twitter в останні дні не обійшлася без згадки виборів у США і перемоги Дональда Трампа. Поки одна частина аудиторії активно ділиться своїми експертними оцінками наслідків такого вибору, інша дратується всюдисущим постам на цю тему, повідомляє видання AIN.UA.

Для тах, хто втомився від нескінченної «трампоманії», київський програміст Макс Фрай написав плагін для Chrome під іронічною назвою MakeFbGreatAgain (алюзія на слоган Трампа Make America Great Again), який блокує у Facebook пости про вибори. Якщо завантажити та активувати плагін, то замість словесних баталій про долю Америки Ви будете бачити плашки з незадоволеним обличчям майбутнього Президента США.

«Часто після якогось інфоприводу стрічка Facebook заспамлюється купою дублюваних жартів, у зв’язку з чим читати її стає неможливо. У мене є напрацювання, яка вміє фільтрувати такий контент», — говорить розробник.

Його плагін розпізнає і блокує пости по вмісту (посиланнях і тексту), оцінюючи їх на стоп-слова, так що від фотожаб позбутися не вдасться. Він працює тільки у веб-версії Facebook, для української, російської та англійської мов.

Loading...