У Москві накрили притон, у якому орудували путани-садистки

У Москві накрили притон, у якому орудували путани-садистки

Дами заявили, що допомагають людям випустити пар.

Джерело: Відомості

Оперативники північного сходу Москви штурмували притон, який був схожий на приміщення справжнісіньких тортур. З'ясувалося, що людей там не мучили, а дуже незвичайним способом доставляли клієнтам задоволення.

Для мешканок цього московського філіалу Содому і Гоморри візит оперативників виявився несподіваним. При фразі "контрольна закупка" співробітниці борделю різко перетворюються з обтягнутих шкірою дияволок у милих янголят, закутаних у халатики.

Поліцейські немов потрапили в музей інтим-послуг. Такої кількості різних пристосувань не бачили навіть ті, хто закрив десятки борделів.

Однак пані не вважають, що займаються чимось непристойним, кажуть, просто допомагають людям випустити пар. Правда, те, що їх доводиться бити і принижувати, дівчат не бентежить - адже з їх точки зору головне, що не потрібно спати з клієнтами.

Та й відбою від клієнтів теж немає. Дівчата хваляться, що їх відвідувачі - заможні, втомлені від нудного і повсякденного життя чоловіки, повідомляє РЕН.ТВ.

Але незважаючи на увагу багатих клієнтів дами говорять, що із задоволенням змінили б вид діяльності. Адже відвідувачі бувають різні, і зі слів самих повій, багатьом не завадило б відвідати психіатра. Але заради грошей поки терплять, навіть перетворили своє житло в підвал Таємної канцелярії.

Втім, надалі дівчатам все-таки доведеться змінити вид діяльності. Адже співробітники карного розшуку наполягли на штрафах і закритті закладу.

Loading...